tiistai 27. joulukuuta 2011

Viimeisiä villasukkia 2011 vuodelle

Edellisessä sukkapäivityksessä tuskailin vielä yksien kirjoneulesukkien puuttumista. Lopulta sain sukat valmiiksi sopivasti 4 päivää ennen jouluaattoa. Kaikki sukat ehtivät siis joulupaketteihin! Lankana jälleen 7-veljestä ja ohje kuvioon on otettu isoäidin kirjoneuleet-kirjasta. Tässä vielä kuva näistä viimeisistä sukista.


Kun olin saanut nämä ruskea-oranssit sukat valmiiksi niin  22.12. illalla sain käskyn neuloa vielä yhdet villasukat pukinkonttiin. Kaveri säästää rahaa Porscheen ja hänelle neuloin vielä mustat perussukat, joiden varteen tein kirjoneuleella  punaisella langalla tekstin Porsche. Näistä sukista en tajunnut ottaa valokuvaa ja tänään annoin ne jo omistajalleen (eilen illalla vasta sain viimeiset langanpäät pääteltyä). Koitan saada niistä vielä jälkikäteen valokuvan ja lisään sen tähän jos onnistuu! Lankana oli jälleen 7-veljestä.

**Lisätty 29.1.2012 Kuva Porsche-sukista. Kuvaaja on keskittynyt kuvaamaan sukkia ylipäänsä, mutta näkyyhän tuossa osa tekstistäkin. Eli varressa lukee siis kaksi kertaa peräkkäin PORSCHE. P.S.nämä siis eivät ole minun jalkani jotka kuvassa esiintyvät ;)**


Aiemmin neulomani palmikkosukat tuli myös korjattua. Olin tehnyt reilusti liian isot näistä sinivalkoisista sukista. Aattoaamuna heräsin aikaisemmin purkamaan ja korjaamaan kärkikavennukset. Muutaman sentin lyhyempänä sukka sopi hyvin saajansa jalkoihin! Tässä kuvassa palmikkokin näkyy vähän paremmin.


Tässä myös punaisista palmikko-sukista kuva omistajansa jaloissa! Näissä tosiaan palmikoita on vierekkäin kolme, kun sinisissä vain kaksi. Virheestä viisastuneena. Mielestäni punaiset sukat ovat paljon nätimmät. Harjoitus tekee mestarin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti