lauantai 27. syyskuuta 2014

Koruja Fimo massasta

Eilen illalla kokoonnuimme koulukavereiden kanssa vaihtamaan kuulumisia. Yksi kavereista on innostunut tekemään koruja, avainnauhoja yms. Fimo massasta ja pyysimme Leenaa ottamaan vähän tarvikkeita mukaan, jotta mekin pääsisimme kokeilemaan miten homma toimii. Leenan pitää omaa blogia, jossa voi käydä ihastelemassa näitä upeita koruja!

Massoja oli kaikkia aivan ihanan värisiä ja hetihän se iski inspiraatioähky. Mitä kaikkea kivaa näistä voisikaan väkerrellä. Pääsyin kuitenkin aloittamana helposta mallista, jota olin jo pitkään blogissakin ihaillut. Tein pieniä vaahtokarkkikoruja vähän tuunatuilla väreillä.

Kun vaahtispötkö oli valmis niin kokeilin vielä cupcake- korvikset väkästää. Tämä olikin jo huomattavasti haasteellisempi homma. Totesin tytöille, että mun pitää vissiin lopetta salilla käyminen, jos mielin näitä hommia tehdä enemmänkin. Aina kun aloin tehdä jotain yksityiskohtia niin puristin vahingossa koko tekeleen lyttyyn.

Tässä kuitenkin omat aikaansaannokseni eilisillalta! Pakkohan se on marssia Sinelliin ostamaan itsellekin vähän näitä massoja. Ties vaikka tästä urkenisi uusi joululahjaprojekti, oli kyllä niin kivaa näpertämistä! (En raaskinut käyttää Leenan kaikkia korvislenkkejä, joten käyn joka tapauksessa hakemassa niitä Sinellistä. Samallahan sitä voi sitten vähän ekstra....)


2 kommenttia:

  1. Voi että noi on kyllä hyvät värit vaahtiksiin!! Näyttää niin hyviltä! :)

    VastaaPoista