maanantai 6. helmikuuta 2012

Tarvikkeiden hamstraamista

Ompeluinto sen kun lisääntyy kun kevättä kohden mennään.

Muutama viikko sitten kävin penkomassa Eurokankaan palalaareja. Mukaan tarttui limenvihreä Interlock-pala ja vihreäpohjainen trikoo, jossa on kukkia, perhosia ja sydämiä. Näistä ajattelin ommella muutamia kevätvaatteita veljentytölle. Ompelupöydällä onkin jo kovaa vauhtia valmistumassa uusimmasta Ottobre-lehdestä löydetty essumekko. Ohjeessa oli käytetty puuvillakangasta, mutta saapa nähdä miten se tuommosesta paksummasta trikoosta toimii. Kuviotrikoosta leikkasin samalla kankaat myös perusbodyä varten.

Edelleen ompelemistaan odottaa joulukuussa Sampsukasta tilattu vihreä-raitainen trikoo, mutta siitä ajattelin tehdä jotain itselleni. Kenties keväisempi paituli? Tai sitten ihan perus t-paitaa tms. Toinen vaihtoehto siitä olisi ukolle yöhousuiksi shortsit.

Tänään innostuin tilailemaan Ompelijan maailmasta ompelutarvikkeita. Tilasin 10 lankarullaa, useita eri värejä. Sitten kiitos Pintsen vinkin, ostin myös Prym-nepparipihdit. Nyt saa loppua vasaralla naputtelu. Näiden lisäksi tilasin vielä ompelukoneeseen 10kpl puolia. Kahdella puolalla on ärsyttävä ommella, kun aina pitää olla puolaamassa lisää. Tilauksessa on pian myös isompi erä Prym-neppareita, mutta ne taidan tilata kestovaippakauppa.com:ista samassa kun kaveri tilaa sieltä kestovaippoja. Jospa näillä tamineilla taas ompelisi hetken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti