keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kivoja paketteja postista

Tänään hain postista kaksi kivaa pakettia. Toisessa kankaita ja toisessa lankoja! Näissä taitaa riittääkin puuhaa sitten koko loppu vuodeksi. Sen kun ehtisi vaan tekemään!

Kankaat tilasin Ompelun ihanuus-blogin  nettikaupan kautta. Paketti osoittautui näköjään aika turkoosi-painotteiseksi! Suurin osa on trikoita, mutta joukkoon mahtui pala turkoosia collegea ja resoria. Turkoosi on siitä kiva, että se kyllä sopii sekä tytöille että pojille!

Langat tilasin jo aiemminkin tutuksi tulleesta Poppeli- verkkokaupasta. Poppeli on DROPS jälleenmyyjä ja tällä hetkellä on menossa Merino-mania alemyynnit DROPSilla. Kaikki Merinolangat -25% vielä muutaman päivän ajan. Tilasin tällä kertaa vain Baby Merinoa. Kovasti teki mieli tilata myös Merino Extra Fine-lankaa, mutta sain pidettyä järjen jollain asteella mukana tilauksessa. Melkein kaikille langoille on jo kohde tiedossa. Merino-manian ulkopuolelta tilasin myös 4 kerää DROPS Fabel-lankaa 4 kerää mustana.

Kuvassa on lisäksi DROPS Fabel-lankaa myös Karnevaali-värisävynä. Nämä langat tilasin erikseen Kippovalimo Böök Lankakuppila-nettikaupasta jo muutama viikko sitten. Olisin tilannut Poppelista, mutta tämä kyseinen sävy oli loppu tukkurilta ja myös Poppelista. Kippovalimon sivuille löysin googlettamalla haluamani langan nimen. Sitäkin tilasin 4 kerää. Näille langoille on tiedossa upea kirjoneule!

1 kommentti: