tiistai 23. joulukuuta 2014

Joululahja-Fimot ennen paketointia aatonaattona

Tänä vuonna minun lahjapajani puski pihalle muutaman mielestäni aika kivan HandMade-paketin Fimoista! Kaikki neljä kälyä saivat oman pakettinsa. Lisäksi yksi lähti naapurin rouvalle ja yksi hänen ihanalle tyttärelleen, jotka syksyllä ihailivat omia Fimo-korujani. Toiveenne on kuultu! Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä lähti yksi paketti työkaverilleni, jonka siskoille nuo aiemmin blogatut avainnauhat menivät. Eihän sitä nyt yhtä siskoksista voi ilman jättää! Hänelle tein kylläkin kaulakorun, kun muut siskokset saivat avainnauhat.Naapuriin menneet lahjat: Ekaluokkalaiselle prinsessalle Enkkulaku-avaimenperä, punasävyinen vaahtiskaulakoru ja lisäksi "suljettavalla" korvalenkillä olevat vaahtiskorvikset. Kovasti toivon, että tuossa kaulakorussa riittää pituus, omasta päästäni se ei nimittäin mene läpi. Äitillensä tein sitten, toiveensa mukaisesti, samanvärisen kaulakorun kuin itsellänikin on ja lisäksi siihen vaahtisavaimenperä. Hyvää joulua Miia ja Melissa!


Veljen vaimolle olisin halunnut jonkun vähän selkeämmän joululahjan antaa, mutta terveys petti juuri kriittisellä lahjojenhommaushetkellä! Onneksi oli valmiina ylimääräisiä Fimo-töitä! Alkuun ajattelin antaa vain tämän vaahtisavainnauhan ja -korvikset, mutta sitten äänenmenetyksen johdosta aatonaatosta tulikin saikkupäivä ja sain tulevaa patalappututoriaalia varten tekemäni ja kuvaamani lapun virkattua. Se sai nyt luvan lähteä tähän pakettiin matkaan. Tästä patalapusta lisää tulevassa bloggauksessa. Hyvää joulua Taru!


Sitten miehen perheen helmaväen paketit. Avainnauhat menivät miehen siskoille. Toisen näin tuossa aiemmin tänä vuonna kommentoivan Elvarin-korujen pilleri-avainnauhaan: "Tällainen olisi kiva töihin!" ja otin vinkistä vaarin. Kehitin oman pilleriversioni. Pillereille kaveriksi laitoin vielä vaahtiskorvikset. Toinen siskoista ei olisi tänä vuonna lahjoja halunnut, mutta solmin kuitenkin hänellekin yhden avainnauhan erivärisistä "jämä"vaahtispaloista. Kaveriksi siihen myös tummemmansävyiset pikkuvaahtiskorvikset. Hyvää joulua Pinja ja Netta!


Sitten vielä kohtalotoverille, miehen veljenvaimolle. Häntä en pidä niinkään vaahtistyyppinä. Tein jo ensimmäisten Fimo-töiden joukossa tämän mustavalkoisen pallukan ja silloin jo päätin tämän menevän Piritalle. Sisässä siis musta pallo, jonka ympärille on glittervalkoisella pyöritelty sattumanvaraisesti ohutta narua. Kaveriksi tähän meidän turkoosifriikille turkoosit pöllö-nappikorvikset. Hyvää joulua Pirita!


Kuten jo alussa mainitsin, viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä, työkaverille pieni joulumuistaminen. Nyt on sitten kaikilla siskoksilla olemassa vaahtiksia. Yhdellä kaulakoruna, muilla avainnauhoina. Mukaan lähti kärpässieniavaimenperä, jota työkaverini ihaili, kun käytin töissä näytillä tekemiäni töitä. Ihailunsa kannattaa aina ilmaista, näistä on hyvä poimia lahjavinkkejä! Hyvää joulua Iida!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti