maanantai 31. joulukuuta 2012

Kamerapussukka

Joulun alla löytyi Anttilan Top Tenistä ihan heräteostoksena Canonin Powershot A1300 pikkupokkari. Itselläni on järkkärikamera millä pääasiallisesti kuvailen, mutta illanviettoihin yms. olisi myös kiva saada joskus kameraa mukaan. Järkkäri kun ei ihan missä tahansa käsilaukussa kulje. Sen verran halpaan hintaan saatiin ostettua, että uskaltaa vaikka baariinkin ottaa matkaan.

Mitään pussukkaa tälle kaverille ei ostettu, joten ajattelin nyt varmuuden vuoksi ommella sellaisen. Ilman mitään sen kummempaa kaavoittelua tai suunnittelua leikkelin kankaat ja hurauttelin ompeleet. Aika kamalahan siitä sitten tulikin! Tai oikeastaan kauempaa katsottuna se on ihan ok.. Sitten kun pääsee hypistelemään niin huomaa muutamia sunnittelun paikkoja seuraavaa pussukkaa varten.

Päällikankaana on lime/omenanvihreä pehmeä college, jonka olen ostanut tänä syksynä Eurokankaasta. Siitä on tulossa ärtsyt housut kummipojalle, kunhan vain saisin aikaiseksi moiset ommella. Vuoritin pussukan mustalla tähti-trikoolla (tähän olisi kyllä voinut käyttää jotain huonompaakin trikoota, kun pussista tuli näin pieni). Ajattelin että sisäkankaan on hyvä olla joku vähän luistava ja ehdottomasti nukkaamaton. Vuorin nurjalle puolelle saumanvaroihin siksakkasin vielä levyvanua pehmusteeksi. Idea hyvä, mutta toteutuksessa parantamisen varaa.

Pussukasta tuli aavistuksen verran kapea ja matala. Mataluuden sain korjattua läpällä, johon ompelin napinläven kameran rannelenkkiä varten. Läppä kiinnittyy pussukkaan kahdella nepparilla, jotka nekin meni jotenkin hassuihin kohtiin. No, ehkä tämä nyt kuitenkin on tyhjää parempi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti